Dag 05

vad är kärlek?
det är min familj och mina vänner. det är dom som gör mig lycklig! finns inge bättre än dom.

Men denne tid har gjort mig paranoid

nu har jag diskat undan att jag låtit stå i en vecka nu. rätt äckligt men har haft annat roligt för mig än att plocka reda på allt skit som ligger överallt.. tänkte även att jag skulle tvätta i morgon, måste ju ha något rent med mig till stockholm (åker dit på torsdag till söndag). usch jag är en riktigt gris, typ hej svinstia.

Dag 04

det här åt jag idag..
det blev två mackor till frukost/lunch och pizza från igår till middag idag. fantasilöst..

woop woop!

taggad för taco och vin kväll med brudarna! + utgång?                         you never know with me ;)

outfit

detta köpte jag igår, bland annat.




byxorna är från vero moda
linnet från bikbok
örhänget från gina tricot


Dag 03

det bästa hos mig..?
det skulle nog vara att jag lyssnar och ställer upp för dom i min omgivning i den mån jag kan. jag sätter oftast alla andra framför mig själv, ja för jag mår bra om dom runtomkring mig mår bra. <3

hurtigbulle

sovmorgon, frukost, fixa i lägenheten, plugga i skolan, taco kväll med brudarna + henkepänke (kanske utgång) = en rikgtigt bra lördag.


Varje gång jag ser dig exploderar det nånting inom mig

jag har nog världens roligaste lärare som kopplar allt lika konstigt som vi elever. påstår sig vara full bara för att hon är alldeles för snäll mot oss och för att hon erkännar att vi leverera bättre än hon trodde, haha stört skön människa! och ja sen va det den ena konstiga grejen efter den andra. tur att vi alla har samma humor. sen va nog mitt ph´s samtal på lunchen låångt under bältet. men som alex sa "det märks att det är fredag idag!", ja för vi är nog alltid lika trötta och perversa på fredagar. allt blir liksom bara otroligt fel hur vi än säger det, men kul har vi i alla fall.

efter skolan blev den road trip till borlänge med några av brudarna för shopping och fika. och nu är jag helt slut efter att ha shoppat i 4 timmar och 30 min, hej och hå så det kan gå. lite fattigare men sjukt nöjd med mina köp för första gången på riktigt länge. kommer in bilder på det jag köpt den dagen jag använder det.


dag 02

min första kärlek..
ja det va mitt ex som jag va tillsammans med i två år för cirka två år sen. fatta känslan att sväva på rosa moln i två år, en ganska underbar känsla om ni fårgar mig. idag är vi vänner, pratar i bland men ses inte lika ofta. men det är skönt att veta att han finns där, ställer upp osv. han är och kommer alltid vara en viktig person för mig, en person som betyder mycket.

"Skat jeg elsker dig", det sagde du

idag va det bara skola mellan 13-16.00 rätt skönt med sovmorgon speicellt när jag inte kunde sova på typ hela natten. huvudet gick på hel snurr så jag blev alldeles yr. jag fattar inte ens varför jag bryr mig..
efter skolan blev det en del plugg, så jag satt kvar där till ja 20.00. börjar äntligen få tillbaka motivationen, så skönt!

nu ska jag göra sallad sen måste jag traska tillbaka till skolan och fixa min powepoint tills i morgon.

dag 01

jag föddes den 27 April 1991 på löwenströmska i upplands väsby och upptväxt i en förort till stockholm som heter märsta. i nu läget har jag min mamma i varberg, pappa i stockholm och jag själv bor i leksand där jag går utbildningen Handelsentreprenör på Entreprenörsskolan i Leksand, en YH utbildning som är på två år.

jag har läst medieprogrammet på grafiskt utbildnings center i tre år, inriktning expo.
expo innebär att jag får lära mig att skylta i skyltfönstren och inreda t ex ett rum osv.

på fritiden umgås jag gärna med vännerna eller familjen. personer som träffar mig ser mig som en trevlig, öppen och godhjärtad person med ett glatt humör och med ett leende på läpparna!



nu ska ni få veta lite mer om mig;

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Vad är det bästa hos mig
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mitt husdjur
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min utbildning
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


du är bra på det du gör, det handlar om att bli bättre

börjar friskna till lite nu, skönt. träffa inte en ända människa på hela dagen igår.. snacka om att jag va lagom sällskapssjuk idag. munnen gick i ett på mig haha.

vi håller på att bygga upp våra dröm butiker i skala, typ kill me! (jag ocg bengan ska gråta tillsammans, fylla siljan med lite mer vatten.. haha) sånt jävla pill och det blir inte riktigt som man tänkt sig. galet frustrerande. så det är något jag ska hålla på med HELA helgen, det blir en helg fullt med plugg. vilket ja..behövs...!!

nej nu kurrar magen som tusan så ska ställa mig å göra lite mat innan jag drar iväg till gymet och avagerar mig lite.

back on track!

helgen i stockholm va uuuunderbar!
hade en hel del att göra men det va värt varända minut och det va helt klart värt åkandet hit och dit.

kom tillbaka till leksand i söndags runt elva tiden. så nu är jag tillbaka i verkligheten eller ja i alla fall för en dag.. för nu har jag blivit sjuk. men men bara att stå ut.

stockholm i mitt hjärta

då va väl nästan allt packat, bara sådär. fast känner jag mig själv så har jag packat alldeles för mycket. men det är som vanligt... men nu är jag i alla fall redo för lite äventyr i stockholm. hämta lite energi från mina energigivare, awsome!

fredag: åka till leksand-stockholm, sen blir det att ha myskväll.
lördag: träffa folket på chilli, fika med karin, åka till märsta och fria kusinbarnet, sen åker till rimbo och sova där.
söndag: spendera hela dagen med sofie, sen blir det middag med en vän på stan.

lördagen kommer nog ta död på mig. men guuuuud så lycklig jag är just nu!

idag är du världens vackraste kvinna

skolan gick otroligt fort idag (och ja för er som inte vet pluggar jag i lilla leksand utbildningen handelsentreprenör). hade ledarskap hela dagen, gillar den läraren starkt. hade feedback med projektgruppen, kändes skönt och helt okej. finns saker som va bra och dåligt, me like. efter skolan har jag kollat på avatar och nu kollar jag på evan den allsmäktige, jag borde igentligen packa så får göra det alldeles strax. stockholm i morgon gott folk och hela helgen. det blir full rulle på mig, kommer vara överallt och ingenstans..

vi är inte dom som i slutet får varandra

då va det lunch, hunrig och illamående. så igentligen är jag inte alls sugen på mat men men.. what to do? så nu slappar jag i min lilla mini lägenhet tills nästa lektion börjar igen. jag vill helst av allt sova, tröttis. nej få i mig lunchen och sen tillbaka till skolan.

Du er ikke som folk er flest, og jeg ikke helt normal

nu tar jag en promis med bästaste grannen till hk (hemköp) för att köpa sånt man igentligen inte ska köpa, fy skäms!
ja ni vet exakt vad jag menar, eller?






från leksand till stockholm på fredag, som jag längtar. ska hämta lite energi från min energigivare. lycka!

it made my day

dom här söta lapparna plus några till hitta jag lite här och var i min lägenhet i morse. bland annat i badrumsskåpet, kylskåpet, fönsterbräda, skrivbordshyllan och i kökskåpet. ni måste ju hålla med om att sånt här gör ens dag. så i morgon ska jag stätta upp dom lite här och var i lägenheten. tack världens bästa bonus pappa som gjorde dom här fina lapparna när han va här på besök igår. bäst bäst bäst!










every part of me

"du är tjejen med hjärtat av guld. men samtidigt med så mycket taggtråd runtom, för du låter aldrig en person komma dig för nära i första handen för att kunna såra dig. de ända människorna du släpper in är dom du lägger din tillit hos."
/ skriven av en nära vän till.




det får förklara lite hur och vem jag är som person, resten får ni lista ut påvägen.


RSS 2.0